Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uklid elektrické sekačky

Od: dada* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám dotaz, je potřeba na zimu elektrickou sekačku uklízet do sklepa, nebo stačí když ji nechám v garáži, která je však z části dřevěná a z části zděná, takže v mrazu tam teplota dost klesá, jedná se i o kabely,vše nosím každý rok do sklepa a nevím, zda je to nutné,letos se mi nějak nechce.děkuji,dáda

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pro uskladnění je horší vlhko jak mráz.
dada*
hodnocení

já jsem četla na netu, že sekačka musí být v teple, ale asi to platí na benzínovou,d

To platí pro samotné Aku sekačky, sekačce, jako takové, mráz nevadí. Jen Aku je třeba vyndat a dát mimo mráz...a udržovat ho po el stránce, jednou za cca tři měsíce zkontrolovat, případně dobít dle doporučení výrobce...
Ale vy máte elektrickou z kabelem, tam problém s teplotou není.
dada*
hodnocení

děkuji tak letos je nebudu dávat do sklepa, jenom vyčistím, nabrousím nože,pa,dáda

riva
hodnocení

2x

Sekačce i kabelům je to šumafuk.

asd1
hodnocení

0x

Mráz nevadí.

Vadí vlhko a myši co okoušou kabely *smich*

dada*
hodnocení

děkuji, vlhko není a kabely visí na hácích, tak fajn,d

hodnocení

0x

Elektrickú nemám a benzínová si odžije ďalšiu zimu pod altánkom na mraze. Ono len elektrickým spotrebičom vadí ak ich zo zimy dáte do tepla a začnete používať. Zmenou teploty sa orosia a to môže byť vodivé a skratovať.

hodnocení

0x

Elektrickou sekačku mám už celé roky normálně v garáži, kde se netopí a když mrzne, tak tam mrzne také. Za celé ty roky se jí nic nestalo. A to mám takovou tu obyčejnou Fieldmann značku, a už ji mám asi 10 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]