Nejste přihlášen/a.
Zakoupil jsem zahrádku,která mojim plotem sousedí s další zahrádkou.Soused,na své zahrádce nechává trávu volně růst a nehodlá ani sekat trávu kolem mého plotu.Domluvy jsou k ničemu.Chtěl bych udělat nějaké U, ve výši 20 cm, které bych dal pod plot z jeho strany, ale nevím z jakého materiálu to udělat.Poradí mi někdo? Děkuji J
My to máme zrovna tak. Přesně pod tím plotem naliju občas zbytek oleje od smažení a je to. U nás ještě ten b... tam k plotu naváží hlínu, tak ten náš plot je už pod hlínou. Kdysi jsme tam měli jakési kameny, ty už nejsou vidět, manžel to nechce řešit. Já mám z toho rudo před očima, s b... se nedomluvíte.
Já kolem plotů a záhonů zarývala pruhy nopové folie, je trvanlivá a dělá se s ní dobře. U skleníku jsem okolo dala staré dlaždice. Pokud bude mít soused vysokou trávu, tak bych ze své strany natáhla na plot mulčovací folii, nebo, jak jsem dávala já, aby moje víno nerostlo k sousedovi, natáhla folii na tyče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.