Nejste přihlášen/a.
Potřebuju nějakým trvale zeleným keřem zastínit kus zahrady. Vhodné na slunce, výška ideálně až 3 metry, lépe rychle rostoucí. Tak jsem tak hledal a skoro nic vhodného nenašel. Tůji nechci, raději bych něco s listy. Mátě nějaké tipy?
Pak jsme našel bobkovišěň, ale prý je jedovatá? Jak hodně? Máme malé děti, tak nevím jestli to bude dobrá volba.
Chtěla jsem napsat brslen - Euonymus Fortuneův. Na slunnou stranu ten panašovaný. Ony ty 3 metry, to je docela dost. A jak jsem hledala, jestli bude dostatečně vysoký, tak tam bylo, že je také trochu jedovatý. Jinak známí mají z těch bobkovišní živý plot a děti jim tam vyrostly bez úhony. Možná nějakou hustou borovičku nebo jedličku, co nedorůstá do velké výšky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.