Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Robotická sekačka nabíjení stanice na terase?

Od: juelen odpovědí: 1 změna:
Ahoj chtěl bych se vás zeptat uvažuji o robotické sekačce zásuvku mám na domě v místech kde je trasa mám pro ní velmi vhodné místo vedle schodů na terase u balkónových dveří, kde by se dala tato nabíjecí stanice dát myslíte že je technicky možné aby to fungovalo vím že se musí instalovat vodící drát akorát si to nedokážu představit jak přes terasu z trávníku v jede na stanici aniž by sekačka jezdila po terase a myslela si že terasa je trávník a sekala na zámkové dlažbě jestli mě rozumíte děkuji za vaše odpovědi foto zasuvky na levo dole vedle velkých balkonovek
Robotická sekačka nabíjení stanice na terase?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

2x
Je-li terasa zcela rovná, lze. Ale nemá smysl rozkopávat terasu na dvou místech stran vodícího drátu. Daleko jednodušší je ji rozkopat na místě jednom a uložit do výkopu el.kabely pro základnu umístěnou přímo na trávníku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]