Nejste přihlášen/a.
1x
tak zrovna to madlo může být v podstatě z jakékoliv značky - jen se přeletují drátky. Šikovný servis (neautorizovaný - ti mají moc vysoko nosánek a jiné značky neřeší) to zvládne za hodinku a pár set.
Sundal jsem krytku, abych se podíval jak to uvnitř vypadá. A dle nákresu, který je výše, to vypadá, že mi tam nic nechybí.
Servisákovy jsem ukazoval fotku z telefonu, jak to vypadá uvnitř. A on konstatoval, že tam chybý jeden díl (pružina),
ale mně se zdá podle výkresu, že je to v pohodě.
Každopadně mi říkal, že díl je u nás v ČR nedostupný, a že ho musí objedat, ze zahraničí a to "prej pokud bude dostupný ten díl" tak to potrvá 4 měsíce až půl roku.
Jelikož je to jenom pojistka plynu a křoviňák i po 14 letech pracuje bezchybně, tak jsem se rozhodl, že to nebudu řešit a že to nechám tak, ale i tak sem jeho zaukoloval, ať mi zjistí dostupnost toho (pro mně neznámeého dílu)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.