Nejste přihlášen/a.
děkuji za odpověd, ale moc nejsem nadšená, myslím,že budu čekat nejméně rok. Oni ani jiné myslím vysoké neměli.Tak aspon děkuji za utěchu.
proč nepokračujete v původní otázce? Má to nějaký hlubší smysl, který nechápu?
původní otázka: poradte.cz/...
Nebuďte hnedka zklamaná. Nedostala jste v Baumaxu návod na pěstování - určitě by někde na balení rostlinek měl být i název, když už ne návod. Další možnost je, podívat se na katalog Baumaxu na internetu a tam třeba rostliny najdete, jak se jmenují. No a jinak si dejte do vyhledávače vodní rostliny vhodné do jezírek a třeba tam tu svou najdete. A jak budete znát alespoň název rostliny, tak určitě ukulele poradí. Tak přeji úspěšné hledání, uvidíte, že se to při troše trpělivosti povede. Hezký den!
Nebuďte smutná.Sice taky nevím co jste koupila,ale já si koupila nedávno na aukru semena lotosu (3ks),ale vyklíčilo jedno,za to ta rostlina rroste jako blázen,zatím ji mám v láhvi ,aby měla výšku vodního sloupce alespoň 30cm - tak to měl prodávající napsáno, ale už ho budu muset dát do jezírka.Určitě Vám taky porostou rychle.
Tak všem děkuji za odpovědi, v kelímkách je název rostliny, jedna má být - 5 cm pod vodou a druhá - 20 cm. Tak jednu jsme podložili kamenem a druhou jsme dali trošku výš. Uvidíme zda to poroste. Ale koupila jsem i substrát do vody a ještě se musím dopídit, zda tam hlínu nasypat hned nebo až rostliny povyrostou a vyndáme je z kelímku. Ale už vím jak se jmenují a to vám nemohu napsat, jelikož jsem jinde a nenapsala jsem to. Příště napíšu, o které rostlinky se jedná.Díky všem za ochotu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.