Nejste přihlášen/a.
Letošní rok neporyjeme cca 40 m2 záhonů vlastními silami. Nemám představu, jaká by měla být cena pro brigádníka. Poradíte?
... OK, beru ...
3O m jsem s hnojením dal asi za 5 hodin, nejsem taky už nejmladší, ale za hodinu to nedáte, kdybyste měl petardu v zadku. Já mám dnes pauzu, jsem z toho nějaký nalomený )
Momentálně je půda vlhká, k rytí ideální. Hnojit se nebude. Bez velkého zaplevelení. Soused k mání není, na záhon 4 x 10 m teru? To by kolem musel mít hodně místa na otáčení mimo záhon
S terou je to chvilka. Na malém pozemku není potřeba se otáčet, ale raději couvnout a orat jenom jedním směrem.
Mohla bych se zeptat co je to ta tera? Zadala jsem do vyhledávače tera a nic, čím by se daly rýt záhony, mi nevyskočilo. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.