Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, soused nám daroval lopatu, určitě bude hodně stará (on ji chtěl vyhodit). Lopata je s takovou šikmou násadou na konci má půlkulaté držátko, to vše je dobré, akorát lopata je rezavá, ne prorezavělá, protože materiál z kterého je vyrobena je silný. Máte někdo zkušenosti jak rez odstranit? Děkuji za rady.
Dobrý den, přehazujte s ní hromadu písku a ona se "ošoupe" sama. A jinak, je to lopata, nikoliv ozdoba obýváku, tak to s leštěním nepřehánějte. Zdravím!
... což u lopaty asi nebude žádný nepřekonatelný problém, že? Ostatně stejně ,,pozoruhodné´´ mi připadne máchat lopatu celý den v octu. Řečeno slovy klasika ,,bych se na to vyprdla, velebnosti´´
gumidek - možná to je ta lopata, kterou použila ježibaba na Jeníčka a Mařenku, což by byl cenný archeologický nález
Můj soused na vedlejší zahrádce na podzim úplně všechno nářadí umývá, suší a natírá, z kbelíků by se mohlo jíst, stejně jako z popelnice. Všechno v chatce naleští, popřikrývá , dá jed na myši, pasti na kuny a může být zima.Na jaře vyhodí chcíplé myši, všechno odkryje a znovu umyje. Docela se mi to líbí, ale nezvládla bych to. Jo, a už od září má přikryté jahody a ostříhané a přikryté kytky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.