Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brugmansie v zimě

Od: lukyn1988 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den zahradníci,

chci se zeptat na Vaší zkušenost se zálivkou brugmansií (and. trumpet) v zimě. Svoje and. trumpety jsem již schoval, jsou v chladu a ve tmě, aby schodily listy, ale nevím přesně, kdy a jak je zalít. Před zazimováním mi venku již listy začaly žloutnout, takže jsem věděl, že je čas zazimovat. Ale nevím, jak se zálivkou. Když je nezaleji a jsou suché, tak listy, co tam ještě jsou zelené, povadnou, což asi nesmí být? Venku také nebyly povadlé a krásně žloutly s přicházejícím podzimem, takže jsem na vážkách. Teď tedy nevím, zda je nechat povadlé bez vody nebo zalít, aby nepovadly? Jsem v tom laik.

Děkuji za odpověďi. Lukyn.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na přezimování potřebuje chladné, bezmrazé místo na světle. Zálivka minimální, trochu jednou do měsíce. Listy není potřeba řešit.

lukyn1988
hodnocení

To se mi nezdá celý měsíc. To budu mít suché jak trout a moc povadlé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]