Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni, přeji krásný předsváteční večer, prosím poraďte. Získala jsem červený vlašský ořech právě spadlý ze stromu a zbavený zelené slupky. Když ho zasadím normálně do země vyroste mi také ořech s červenými jádry, nebo bude mít bílá jádra (to už nechceme už máme na zahradě tři), co myslíte. Děkuji za odpovědi.
Zdravím. Vyroste vám semenáč s ořechy bůhvíjakými (třeba úplně prťavými, bílými, hořkými, se skořápkou jak skála) a plodící za fůru let. Vzhledem k tomu, že roubované stromky nejsou nijak drahé, dávají záruku takových ořechů, jaké si vyberete a zaplodí brzy => uvedeno na visačce, rozhodně bych koupila naroubovaný stromek a nečekala fůru let na zklamání, co mi vyroste ze zasazeného oříšku. Ida
Když ho zasadíte normálně do země tak vám pravděpodobně nevyroste nic.To je jiná alchimie ,třeba tu dudlu.cz/... a když už se chytne tak budete nejmíň 10 let čekat co s toho bude.Dědek to zkoušel asi s 50 ořechy zaklíčily nebo zasadil (už si nepamatuji,bylo mi cca 7 roků) 5 stromků a plodily až jsem došel z vojny a akorát 1 jsme nechali ,zbytek malé tvrdé... Opravdu raději obětovat 1 000kč a koupit roubovaný,ten by měl do 5 let plodit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.