Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti z obědnáváním květin z e-shopu?

Od: tazatelka odpovědí: 19 změna:
Dobrý den, chtěla bych si z Mall cz. Obědnat nějaké sukulenty . Myslíte že přežijí cestu? Nebo mám raději sehnat někde kde prodávají kaktusy. Děkuji

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Milá tazatelko, vy ty sukulenty obědváte? A s čím? S knedlíky nebo rýží? ;)

(Než se začnete navážet do rádců, zameťte si před vlastním prahem)

tazatelka
hodnocení

Ty sukulenty živé jsou...na tom Mall.cz.

no dobrá - a psaný text dokážete pochopit? Nebo je to nad vaše síly stejně jako gramatika?

tazatelka
hodnocení

Gramatika neřeším .. nesnáším když se semnou někdo hádá.
tazatelka
hodnocení

Prosím bimbama o odpověď...ať se laskavě podívá že firma Mall.cz zasílá živé sukulenty které mám uložené.
Ne, firma Mall.cz živé sukulenty nezasílá, pouze je za vás objedná u jiné společnosti (Lukscheiter), která je prodává a zasílá. Viz má odpověď.

hodnocení

4x
Firma Mall živé sukulenty neprodává, lze je objednat přímo na e-shopu, který se prodejem sukulentů přímo zabývá a se zasíláním rostlin má bohaté zkušenosti.

Souhlasím. Ze zvědavosti jsem se dívala, jaké živé rostliny firma Mall zasílá. Nenašla jsem nic. Kdysi jsem si objednávala živé rostliny (a to méně odolné než sukulenty!) u firmy plantica.cz. Přišlo to dokonale zabalené, svěží.

tazatelka
hodnocení

Lukscheiter Haworthia fasciata Big Band
Prodává toto. To si chci objednat.
tazatelka
hodnocení

Nechápu...kde a jak jste hledala ..asi jste Tatar...tam toho je :) :) :)

hodnocení

4x

Nebojte, umělý sukulent vydrží i mrazy*smich*

mall.cz/...

tazatelka
hodnocení

Mall.cz prodává toto.
Lukscheiter Haworthia fasciata
tazatelka
hodnocení

Já já musím smát jak jsou tady všichni blbý...:) :) :)
tazatelka
hodnocení

A úplně se těším na ty vaše odpovědi miláčci...:) :)
tazatelka
hodnocení

Může mě někdo odpověď...nebo jste si šli všichni vykopat hrob za blbost ..:) :) :)

Je tohle vůbec možné? *co*Vždyť jste tady několikrát dokázala, že ne rádci, ale Vy máte s chápáním velký problém, a to si ještě k tomu dovolíte ty rádce urážet a napsat, že jsou blbí oni?! *ee*

hodnocení

1x
To není zboží Mallu, ale Mall pouze zprostředkovává nákup u Lukscheiter s.r.o.
Zásilka přijde přímo od Lukscheiter, což je obchod s květinami a ti ví, jak je zaslat. Nebo je objednejte rovnou u nich, bez prostředníka.
lukscheiter.eu/...
tazatelka
22.09.22 17:50
hodnocení

Děkuji

hodnocení

0x
Je to klasický partnerský prodej z lukscheiter.eu/... určitě cestu přežijí..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]