Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, po zkušenostech vybírám nový zahradní traktor a váhám mezi XT1 OR95 a XT2 OR95.Cenu neřeším.
Jen nevím, zda u XT2 využiju 2-válec. Zase mě láká radius jen 17cm. XT1 mi zase přijde jednodušší a nemá tolik věcí na pokažení (nemá bluetooth, atd.)
Máte někdo zkušenosti s dvojválci? Životnost, spotřeba, výkon? Děkuji
Zdravím,mám 4 roky XT2 PR106,chtěl jsem traktůrek s vyšším výkonem.Jsem s ním spokojený.Životnost nedokážu zatím posoudit,mám natočeno 54motohod.,až na baterii(kterou chce přes zimu dobíjet) ,motor a vše ostatní bez problému.Spotřeba se mě zdá trochu vyšší,ale příliš ji neřeším,je to přeci jen dvouválec.Vše záleží jaká tráva se seče,od ní se odvíjí výkon a spotřeba traktůrku.Velký bonus je rejd,dá se s trakt. otočit doslova na pětníku.
Dobrý den, děkuji. Rozhodnu se tedy pro silnější. To je už motor Cub Cadet V-Twin a nebo Kawasaki FR600V?
Trošku mimo, ale umýváte žací ústrojí vodou pomocí vestavěné trysky? Návod to doporučuje včetně zmínky o vysučení na prázdno, ale mám obavy z ložisek.
Děkuji
Motor je to Kawasaki FR 651V,pokud můžu doporučit vezměte vyšší výkon.Žací ústrojí vůbec neoplachuji,sehnal jsem si zvedák,trakt. jde na bok a mechanicky ho po sezoně očistím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.