Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olej na mazání řetězu pily

Od: futra odpovědí: 9 změna:

Může se používat olej M6A k mazání řetězu pily? Nebo mám koupit nějaký jiný? Děkuji za rady.

doplněno 04.09.22 18:52:

Máme totiž novou prořezávací pilku z e-shopu a doma tento olej.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Pokud s pilou nepracuješ denně a pokaždé ji důkladně nevyčistíš, tak rozhodně nepoužívej ty bio oleje. Jinak ti zatuhne řetěz a čerpadlo. Jednu takovou jsem musel rozebrat a vyčistit, nešla ani nahodit, jak byla zalepená i spojka. Kup originál minerální na řetězy.

hodnocení

2x

Jednoznačně "ekologický", tak jak používám já, tedy M6x..

doplněno 04.09.22 19:01:

I na novou... pokud preferujete zelené, pak ekologii, jinak viz výše a stejně váš návrh...

hodnocení

0x
Mám Makitu a používám Dolmar, který je pro ni doporučený. Poměrně hustý, ale maže spolehlivě a spotřeba mi přijde nižší oproti jiným.
Olej na mazání řetězu pily

hodnocení

0x

Jaký koliv kromě vyjetého a na vaření,neměl by být moc hustý..bio je zbytečně drahý,v tom množství které použiješ se každý časem odbourá.

Roky používám použitý olej z fritézy. Nikdy žádný problém nebyl.

Ty si lej do nádržky co chceš, nám je to úplně jedno. Ale rozhodně neraď ostatním, aby na mazání používali špinavý olej. Pro žolik

Daníčku ja jsem někomu něco radil? Ten olej PŘEFILROVANÝ používá hodně lidí.

futra
hodnocení

Díky pánové. Namočila jsem ho ( v návodu psali namočit do oleje aspoň na hodinu) do M6A.

Ta pila nemá mazání řetězu za provozu? Co to je za výrobek?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]