Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sírovec?

Od: mario® odpovědí: 4 změna:
Zdravím , jedná se skutečně o sírovec? Jaké zpracování doporučujete? Dá se i sušit? Děkuji
Mario

Sírovec?
Sírovec? #2
Sírovec? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Sírovec. Řízky.

mate59
hodnocení

4x

Vypadá,že je mladý,pokuď ním projde nůž jak máslem, je ok.Obyčejně roste hojně,tak beru jen konce.Povařím asi 15 minut,vždy ho marinuji a pak trojobal nebo těstíčko a vysmažit.Samotný jen nasolený jak řízek je bez chuti.Pomelu ho i na masovém mlýnku přidám k masu a a dělám karbanátky.Jako supr delikatesa jsou i lepší houby,ale na spestření dobrý.Povařený i mrazím.

futra
hodnocení

2x

Jo je.Letos jsem ho viděla poprvé na třešni u silnice.Byl docela vysoko a tak jsem to jeho uříznutí vzdala ,ale jednou bych ho chtěla ochutnat.

hodnocení

Sám jsem zvědavý , jak bude chutnat . Prej je to výborná delikatesa . Jak ochutnám , dám vědět :D . Našel jsem ho na dubu , při hledání bedle

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]