Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat, jestli již můžu dát ven na balkon truhlíky se surfinkami.
Minulý týden jsem je sázela, velké sazenice, zatím je mám doma za okny a přes den je dávám ven.
Od kdy je můžu nechat venku, do kolika stupňů snášejí zimu?
A taky se chci zeptat, jestli je mám nějak zastřihovat, mají poměrně dlouhé šlahouny, každá sazenice tak 4 -5.
0x
Počkejte s tím až na druhou půli května, kdy by již naměly být noční mrazíky. Je to přece jen kytka choulostivější, nezmrzla by, ale došlo by k poškození a zpoždění květů. Zvadlé květy průběžně odstraňujte, podpoříte tím tvorbu květů nových na postranních výhoncích. Bohatě zalévejte, nejlépe večer, pravidelně přihnojujte...
0x
Dobry den
Potreboval bych radu
Zakoupil jsem si Surfinie plnokvěté
A zasadil jsem je do 40cm truhliku 6ks neni to moc?
Ted jak povyrostly tak moc nakosately zda by se nemely rosadit kolik bych tam tak melo byt? V Obi mi rekly ze staci jich 5ks na 40 truhlik.
Dekuji za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.