Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat, jestli již můžu dát ven na balkon truhlíky se surfinkami.
Minulý týden jsem je sázela, velké sazenice, zatím je mám doma za okny a přes den je dávám ven.
Od kdy je můžu nechat venku, do kolika stupňů snášejí zimu?
A taky se chci zeptat, jestli je mám nějak zastřihovat, mají poměrně dlouhé šlahouny, každá sazenice tak 4 -5.
Počkejte s tím až na druhou půli května, kdy by již naměly být noční mrazíky. Je to přece jen kytka choulostivější, nezmrzla by, ale došlo by k poškození a zpoždění květů. Zvadlé květy průběžně odstraňujte, podpoříte tím tvorbu květů nových na postranních výhoncích. Bohatě zalévejte, nejlépe večer, pravidelně přihnojujte...
Dobry den
Potreboval bych radu
Zakoupil jsem si Surfinie plnokvěté
A zasadil jsem je do 40cm truhliku 6ks neni to moc?
Ted jak povyrostly tak moc nakosately zda by se nemely rosadit kolik bych tam tak melo byt? V Obi mi rekly ze staci jich 5ks na 40 truhlik.
Dekuji za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.