Nejste přihlášen/a.
Hezký večer všem, prosím zda by někdo nevěděl název asi palmičky, která má stonek spletený jako copánek? Ráda bych se podívala na netu jak o ní dobře pečovat. Děkuji za odpověď. Bohužel mám rozbitý fotoaparát a tak nemůžu poslat fotku. Díky Monča
Mončo, poodívejte na tento fíkus benjamina, zda to není ta Vaše kytička. Viděla jsem ho už několikrát takto upravený.
PRO LIDKA: Děkuji Vám za obrázek, ale bohužel to není moje rostlinka. Škoda, že jsem si rozbila foťák, ale snad ho opraví a pak přidám fotečku. Moje rostlinka je mnohem menší, stonek je do copánku, ale lístečky jsou větší než u benjamínka. Každý výhonek, který vyrůstá z copánku má vesměs pět lístků. Zkoušela jsem si prohlížet různé fotogalerie na netu, ale nenašla jsem nic podobného. Je to zakoupené v Hornbachu, asi vyjedu do nějakého zahradnictví. Ale až budu mít foťák, tak sem fotku vložím. Díky a hezký den, monča
PRO STREJC: Díky za odpověď! Je to opravdu Pachira, hned si nastuduji jak se o ní starat. Trochu mi občas žloutnou lístky, tak doufám, že je v pohodě. Pokud si pamatujete, tak jste mi radil i s mým benjamínkem. Ten se mi vzpamatoval a bude zase krásný. Děkuji a hezký večer, Monča
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.