Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Více oleje v motoru

Od: bobs odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, jen takový hloupý dotaz. Vadí, když mám v olejové nádržce více oleje než je maximální hladina? Mám ho tam cca o 2cm více, než je na rysce. Vadí to něčemu a mám olej trochu vypustit nebo tím motor nezničím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

meta
hodnocení

2x
Sice nevíme v jakém stroji, ale pokud tam máte 2cm nad maximem, raději bych to upustil.

jd
hodnocení

0x

Také jsem jednou místo 4,5 l nalil cely barel 5 l

nechal jsem to tam.

re4zon
Jo, jenze 4,5l nejspis nebylo v nejakem zahradnim stroji typu sekacka a o 11% navic urcite nebylo 2cm nad ryskou..

hodnocení

0x
Je dost podstatné, jak k tomu došlo, jestli tam někdo víc nalil, nebo se to zvýšení objevilo "samo" a je to indicie průšvihu, že do oleje proniká benzín, nebo voda.

bobs
hodnocení

Pardon, natíral jsem. jedna se o motor Honda 160cm³ OHC a je v sekačce
U Hondy a a konkrétně u tohoto motoru je to jedno tento typ nemá čerpadlo ale rozhazovač celková náplň olejová je 0.6l

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]