Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Určení rostliny

Od: ulysses odpovědí: 4 změna:

Nevíte někdo co je to za rostlinu, než se pustím do těch bobulí? Nastává doba hladová, tak se rozhlížím po zahradě z čeho nebude průjem. Díky. A zdravím. Ulysses.

Určení rostliny
Určení rostliny #2
Určení rostliny #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Lilek potměchuť. Nejíst, vytrhnout, zlikvidovat. Je jedovatý.

hodnocení

8x
Je to lilek potměchuť :)

hodnocení

4x

Možná Vám to připomíná rybíz. Ale nezkoušejte to, tento lilek je jedovatý. Stejně jako některé jiné lákavé bobule: rulík zlomocný, lilek černý, blín černý, kustovnice cizí...

I když hlad je hlad, nejprve zkoukněte atlas rostlin. Stejné je to s houbami. Našla jsem hřib medotrpký, byly krásné a jen těžko jsem pochopila, že si na nich nepochutnám. Stejně lákavý byl i hřib kříšť. Ale také jen na pohled. Proto pozor, co neznáte, to nekonzumujte. Jaga.

ulysses
hodnocení

0x

Díky za odpovědi. Na otrávení mi stačí současná situace. Bobule poskytnu politikům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]