Dobry vecer,od jara mam vysazene thuje smaragd kupovane ve velikosti 96-102 a asi pred tydnem jsem si vsiml ze asi tri z 10ti kusu maji kazda po jedne suchou vetvicku,je to znak toho ze uschnou? Dekuji za odpovedi
Tuje je nejodolnejší s pomezi podobných ihličnanu. Nemela by jen tak vyschnout. Mohla by být spálena hnojivem . Sucho vydrží a taky rez.
luko89
Spalena spis chemii,denne ji zalevam a asi pred mesicem jsem ji zacal zalevat z nove ibc nadrze,jenze jsem si vsiml ze pri napousteni do kropicky to nejak pění tak jsem s tim prestal a zalevam ze starsi ibc kde je voda v poradku,tak doufam ze to jeste rozchodi,mečíky mi po te vode uschly,ve vedrech tuje i ty meciky zalevam jak rano tak vecer,kdyz neni takovy hic tak jen vecer,mečíky uz to asi nezvladnou..
Pravděpodobně neuhyne. Já si před časem přivezl krásnou túji, zasadil jsem a jako bych ještě zavolal do lesa je tady. Přišel srnec a normálně ji zdevastoval. Okousal, podupal. Žalostný pohled. Trochu jsem ji ostříhal, ať to má alespoň nějaký tvar a za tři roky je opět hezká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.