Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam pocitat s tim ze thuje uhyne?

Od: luko89 odpovědí: 3 změna:
Dobry vecer,od jara mam vysazene thuje smaragd kupovane ve velikosti 96-102 a asi pred tydnem jsem si vsiml ze asi tri z 10ti kusu maji kazda po jedne suchou vetvicku,je to znak toho ze uschnou?
Dekuji za odpovedi

Mam pocitat s tim ze thuje uhyne?
Mam pocitat s tim ze thuje uhyne? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

novak1*
hodnocení

1x

Tuje je nejodolnejší s pomezi podobných ihličnanu. Nemela by jen tak vyschnout. Mohla by být spálena hnojivem . Sucho vydrží a taky rez.

luko89
hodnocení

Spalena spis chemii,denne ji zalevam a asi pred mesicem jsem ji zacal zalevat z nove ibc nadrze,jenze jsem si vsiml ze pri napousteni do kropicky to nejak pění tak jsem s tim prestal a zalevam ze starsi ibc kde je voda v poradku,tak doufam ze to jeste rozchodi,mečíky mi po te vode uschly,ve vedrech tuje i ty meciky zalevam jak rano tak vecer,kdyz neni takovy hic tak jen vecer,mečíky uz to asi nezvladnou..

hodnocení

0x
Pravděpodobně neuhyne. Já si před časem přivezl krásnou túji, zasadil jsem a jako bych ještě zavolal do lesa je tady. Přišel srnec a normálně ji zdevastoval. Okousal, podupal. Žalostný pohled. Trochu jsem ji ostříhal, ať to má alespoň nějaký tvar a za tři roky je opět hezká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]