Nejste přihlášen/a.
Rostou mi patizony. Trhám a jím je jak jsou , syrové, víc kusů denně, bez loupání,nic nevyhazuju (samozřejmě píšu o bílém plodu, lupení je pichlavé a neláká mě). Nemůže mi syrový patizon uškodit, protože patří mezi dýně, a o těch čtu že syrové se nemají jíst?
Syrové patizony se jíst můžou. Je to zázračná zelenina plná vitaminů a minerálů. Samozřejmě nic se nemá přehánět.
děkuju, a zkušenosti s uchováním, konzervací, JEN povařit nakrájené a šup do sklenic bez čehokoliv dalšího, nezkazí se to?ovoce jakýkoliv, lečo, nebo samotný rajčata tak dělám ale maj trochu vlastní kyseliny a nekazí se nic, ale patizon? umělý konzervanty bych nepoužila.
ano, sklenice vymytý a vypláchlý i víčko chlastem, vodkou, leču říkám povařený nakrájený rajcata a papriky nic víc ani vodu nepřidavam. Horký naleju(nejdřív tak lžíci aby se ohřála sklenice a nepraskla) zavřu a otočím dnem vzhuru, dávám pod i na ně deku a necham do vychladnutí. Já ten patizon prostě zaky tak zkusím, možná osolím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.