Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Ke stříhání živého plotu (délka 35m,ptačí zob+thuje) používám staré aku-nůžky (nemám přístup k el.síti).Baterie i nůžky už dosluhují,proto bych chtěl koupit nové.V obchodě jsem prohlížel různé druhy,benzinové jsou pro mne moc těžké.Mají tam i nové typy aku ,kde je moderní typ baterie.Moc se vtom nevyznám a proto prosím o radu.Děkuji.
Gardenou určitě nic nezkazíte, jak píše kolega, osobně bych se nebál ani Bosche. Porovnání najdete i zde, jsou tam i recenze uživatelů: nuzky-na-zive-ploty-akumu/...
Já jsme si koupil v Mountfieldu aku nůžky s teleskopickým držadle, které mají zároveň otočnou lištu. Jsem s nimi velmi spokojen. Doporučuji zajít se na ně podívat a podiskutovat s prodavačem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.