Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nůžky na plot

Od: stary* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu.Ke stříhání živého plotu (délka 35m,ptačí zob+thuje) používám staré aku-nůžky (nemám přístup k el.síti).Baterie i nůžky už dosluhují,proto bych chtěl koupit nové.V obchodě jsem prohlížel různé druhy,benzinové jsou pro mne moc těžké.Mají tam i nové typy aku ,kde je moderní typ baterie.Moc se vtom nevyznám a proto prosím o radu.Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Gardenou určitě nic nezkazíte, jak píše kolega, osobně bych se nebál ani Bosche. Porovnání najdete i zde, jsou tam i recenze uživatelů: nuzky-na-zive-ploty-akumu/...

stary*
hodnocení

Děkuji za radu,pokusím se něco vybrat.

sanyo*

forum.living.cz/...

aku nůžky na živý plot 34 m - to nevím, nevím, zkuste se poptat na podobných forech , popř. ještě na : zahrada.cz. Osobně si myslím, že s AKU nebudete spokojeni. Pořádně si to prověřte.

rex®
hodnocení

2x

Já jsme si koupil v Mountfieldu aku nůžky s teleskopickým držadle, které mají zároveň otočnou lištu. Jsem s nimi velmi spokojen. Doporučuji zajít se na ně podívat a podiskutovat s prodavačem.

honzmalatny*
hodnocení

0x

gardenou nic nezkazíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]