Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mozne použít jinou zapalovaci civku krovinorezu alko 4125?

Od: jannys odpovědí: 4 změna:
zdravim , odešla mi cívka na alko 4125. Novy original díl je od Mitsubishi za 1000kc , pak kasei 1e36f‑2e.2 za 400kč rozteč sroubu 52mm
Po čase hledání jsem našel podstatně levnější náhradu ktera není značková a má též 52mm. Co se stane kdyz dam jinou cívku? Ta prvni je za 400kc a neznackova za 190kc obe maji rozteč 52mm je to mozny pouzit jako alternativu? diky vsem za příspěvek

Je mozne použít jinou zapalovaci civku krovinorezu alko 4125?
Je mozne použít jinou zapalovaci civku krovinorezu alko 4125? #2
Je mozne použít jinou zapalovaci civku krovinorezu alko 4125? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Objednával jsem na Aliexpress cívku známému na trakturek Tecumseh. Rozdíl v ceně byl snad víc jak 1000.- Číňan v popisu přesně vypsal pro které typy bude cívka fungovat, ale upozornil že nemusí úplně přesně sedět a jádro cívky opravdu trošku o rotor škrtalo. Takže přišel na řadu pilník a chvilka práce. Pak motor spolehlivě naskočil a slouží už minimálně dalších 10 let.
jannys
hodnocení

Děkuji, výborně! Jde mi o to co se stane,kdyz probrousim větší otvory nebo ubrousim ten skládanej plech.Puvodni civka ma pouze levou a pravou "nohu" ale ta druhá má jeste pristredni kostičku. Jestli to jde použít nikdo neporadil. I tak dekuji. Co se muze stat, maximálně bude vetsi jiskra.
Kroviňáky se skládají z komponentů od pár výrobců, takže spousta dílů je vzájemně zaměnitelných. Zrovna nedávno jsem přehodil karburátor i s hadičkama protože mi na jednom kroviňáku zpuchřely a na starém byly v pořádku ale nešly oddělat bez rizika poškození jak byly tvrdě. Tak jsem to přendal i s karburátorem i když šlo o různé značky.. A funguje to.
jannys
hodnocení

Tomu rozumim,karburator sedí sem vyzkousel walbro a Čínu.Rozdil Walbro mnohem tišší jenže tady jde o to jestli magneto nebude s trojnožkou civkou hazet predzapal nebo jinej čas zapálení. To by se snad dalo udelat odtrhem. Co se muze stat. Bude zase klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]