Nejste přihlášen/a.
Počkat až odejdou. Vzhledem k současnému počasí je všude nějakých škůdců a potvor, co člověk v životě neviděl. Nedávno na zahradě - jacísi velcí mravenci pochodovali přes záhony v zástupu širokém tak 20 cm , hrůza, v životě jsem to neviděla, co teď? Druhý den to chci ukázat manželovi - a nic tam. Takže je smeťte, kde to vadí a nechat být.
Já jsem milovník přírody, ale tyto svině jsou fakt nanic. Kvůli dřepčíkům už nemáme několik let ředkvičky ani kedlubny a byla léta, kdy nám proděravěli i listy od brambor. Ovšem likvidovat chemicky se mi příčí, všude je těch sraček dost. Takže to necháme být.
Tak koukám, že letos nejsem sama, co se potýká s dřepčíky. Tolik jich sice nemám, ale také mi 4x za sebou jednoduše zničili vysetou rukolu. Já mám rukolu moc ráda a každým rokem si ji pěstuji a letos nemám ani lístek. Ty potvory se vrhnou okamžitě a rostlinky jakmile vylezou a zdevastují celý záhonek. Ale zkusím to ještě jednou, snad už ty černé mrchy někam odcestovali. A to jsem hned vedle vysela koriandr a toho si ani nevšimli. nežerou ty potvory všechno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.