Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Broučci - jak se jich zbavit

Od: irena odpovědí: 6 změna:
Co je to za broucky a jak se jich zbavit, jsou jich tisíce, na zdi, rostlinach, na stole ...
Broučci - jak se jich zbavit
Broučci - jak se jich zbavit #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Počkat až odejdou. Vzhledem k současnému počasí je všude nějakých škůdců a potvor, co člověk v životě neviděl. Nedávno na zahradě - jacísi velcí mravenci pochodovali přes záhony v zástupu širokém tak 20 cm , hrůza, v životě jsem to neviděla, co teď? Druhý den to chci ukázat manželovi - a nic tam. Takže je smeťte, kde to vadí a nechat být.

jiofa
hodnocení

0x

No jo, dřepčíci. Dřepčík černonohý. V podstatě s tím mnoho neuděláte. Dokáži zdecimovat brukvovité rostliny především. Ochrana: postřik chemický.Rovněž se dělají různé pokusné ochrany, ráno kropit vodou či vápenný poprašek, atd. Mám zkušenost pouze s chemii a to Karate. Lehnou všichni.

tt
hodnocení

0x

pokud vadi postrikat treba Karate Zeon

ale otazka je co je to za broucky, treba jsou uzitecni.

Já jsem milovník přírody, ale tyto svině jsou fakt nanic. Kvůli dřepčíkům už nemáme několik let ředkvičky ani kedlubny a byla léta, kdy nám proděravěli i listy od brambor. Ovšem likvidovat chemicky se mi příčí, všude je těch sraček dost. Takže to necháme být.

spisak*
hodnocení

0x
Pouzij chemicki postrik

hodnocení

0x

Tak koukám, že letos nejsem sama, co se potýká s dřepčíky. Tolik jich sice nemám, ale také mi 4x za sebou jednoduše zničili vysetou rukolu. Já mám rukolu moc ráda a každým rokem si ji pěstuji a letos nemám ani lístek. Ty potvory se vrhnou okamžitě a rostlinky jakmile vylezou a zdevastují celý záhonek. Ale zkusím to ještě jednou, snad už ty černé mrchy někam odcestovali. A to jsem hned vedle vysela koriandr a toho si ani nevšimli. nežerou ty potvory všechno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]