Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekacka - fajfka od svicky

Od: zname odpovědí: 5 změna:

zdravim, nevedel jsem ze to zpusobi takove potize. Proste se mi rozpadla fajfka u starsi sekacky Mountfield. Viz fota. Potrebuji koupit novou fajfku a oslovil jsem docela dost firem, bud nic takoveho nevedou nebo nevi (!). Mountfield v Koline mi jiz drive nabidlo opravnou sadu za cca 400 Kc, kdyz jsem jel nahodou kolem, a hlavni prodejna se mi na muj dotaz zatim neozvala. Muj dotaz zni:

a) Da se tato fajfka nahradit nejakou universalni?

b) Tu fajfku of toho kable jen odtrhnu, ze ano? Nic v tom neni, ze?

Mohuzel sekacku s fajfkou jsem nechal na chate, takze nemohu porovnat...Omlouvam se mozna za stupidni dotaz, ale nemel jsem zatim zadne zkusenosti.

zname

Sekacka - fajfka od svicky
Sekacka - fajfka od svicky #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
A co třeba toto? hsparts.cz/... další prodejce kpdily.cz/... nebo zatechservis.cz/... Mountfield, to je z velké části China

hodnocení

2x
Tyhle OHV motory od brixe mají svíčku hodně utopenou takze musíš vybírat fajfku která bude dost dlouhá. Nevím, jak je to u originálního dílu s odrušením ale předpokládám že "každou" fajfku kterou potkáš použít nemůžeš. Pokud bys použil neodrušenou a konstrukce motoru počítá s odrušenou, bude motor při chodu rušit televizi na sto metrů daleko.

hodnocení

0x
Z toho barevného fleku těžko něco poznat. Ale koupil bych za pár korun v autodílech obyčejnou fajfku a hotovo.

bbbb
hodnocení

0x
eshop-zemedelske-potreby./...
Fajfku na svicku by mel prodavat kazdy servis nemel by to byt takovy problem.

hodnocení

0x
Fsjfka se z kabelu neškube nýbrž se sní točí jako když povoluješ šroub a při tom se taha kabel ven aspon tak to pamatuju já

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]