Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrada za krovinorez John Gardener

Od: boby odpovědí: 7 změna:
zdravim, tak sem si chtel seknout a uz sem nenastartoval. Byl to john gardener za 2900kc s mega sadou stáří 5let asi ho zkusim rozchodit jen mam dotaz. Zkusenost s naradim schepach krovinorezy . Libil se mi tento jarabak.cz/...
jde o obcasne seknuti domaci použití. Novy za 3tis na Gardenera bych musel koupit bud komplet osazeny motor nebo set od Mar-pol za 1950kc. tak sem si rikal 3tis kdyby zase vydrzel 4-5 let proc ne. Co vy na to zkuseni? diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je to nejlevnější Čína. Nelze od toho nic očekávat. Základní Stihl, kde aspoň trochu lze očekávat nějakou kvalitu a garanci, začíná skoro na dvojnásobku. Já aktuálně bral aku vyžínačz Lidlu, přesvědčila mne 5 letá záruka, takže aspoň něco navíc k té nejlevnější Číně.
boby
hodnocení

Rozumím, ale co sem cetl tak se prezentuji jako Němci z Číny. Dokonce na to delaji snad na Primě reklamu Libickej myslim. Je to už vic servisovatelny než nějaký Číňan z aukra. Tak sem chtěl zkusit toto. Aku je super na něco menšího. Take mam aku Ryobi a po 20 min sekani vysoke travy trojubcem se dost hřeje motor. Jinak spokojenost hlavne nevadí rámus sousedum. Tohle chci na delsi sekani vyssi travy a kopřiv.

hodnocení

0x

Já už mám 14 tým rokem Castor 43 ccm křoviňák. Tenkrát byl za cca 11 kKč a spokojenost. Jen mám pocit, že nový se již nesežene.

boby
hodnocení

diky za tip . Ono hodne záleží jak se o to člověk stará a v mém případě sem se spíše nestaral(po sekani sup na pudu s nevyjetym benzinem- hloupost) a i tak vydrzel dost dlouho na nejlevnejsi chinu.

Samozřejmě "rozumná" údržba udělá své. Ale podle mne je dost důležitá kvalita materiálů. Např materiál pumpičky benzinu- u číny je za 4 roky úplně ztvrdlý, u Husqvarny či Castoru i po 14 rocích je měkký- funkční. To samé budou membrány v karburátoru či hadičky benzínu či oleje / u pily/. Vzpomínám si jak jsem se kdysi bavil s kamarádem / profi zámečník/ a říkám...zavřu oči...dej mi do ruky vrtačku a poznám její kvalitu ev cenu. Odpověď byla ... to není možné. Ale když jsem mu řekl...dražší Makita...Metabo... 2 metrový přívodní kabel, měkká pryž..zatímco levná čína...max 1 m kabel který je vyrobený z x krát recyklovaného materiálu který při ohybu se ihned zlomí... tak mi dal za pravdu. Prostě cena vers kvalita většinou je někde vidět.

boby
hodnocení

je to doma 3tis + olej Valar vypada to robusnejc a pevnejc nez Ta prvni Čína. Minimalne plasty jsou tuhý a ne zvejkacky. 4;roky zaruka je TOP.
Nahrada za krovinorez John Gardener
Nahrada za krovinorez John Gardener #2
Nahrada za krovinorez John Gardener #3
boby
hodnocení

Dnes jsem probudil k zivotu gJohnnGardenera bylo to civkou uklepanej drat ve fajfce a spatna vzdalenost od magneta. Jeste sem rozebral karburator a procistil vse co slo. Ted chytne krasne na drc ,drzi volnobeh a jde slastně za plynem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]