Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradni rychlospojky - vybrat natypovat

Od: jd odpovědí: 4 změna:

Potreboval bych levnou plastovou zahradni rychlospojku:

G 3/4" vnitrni zavit na rychlospojkovou dutinku - dirku (to co je bezne na hadici)

...nekde to mam v provedeni aquastop ale nemohu ji najit (tak 20 let stara) a koupit ji taky moc nejde (skladat to z vic komponent nechci), nevedel by nekdo zda to dnes existuje?

pripadne i

G 3/4" vnejsi zavit na rychlospojkovou dutinku - dirku (to co je bezne na hadici)

... tak to jsem jeste nevidel

neco levneho aby to nestalo raketu...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Takové věci kupuji ve stavebním bazaru, mají toho mraky, pokud jsem tedy pochopil váš popis. Jinak strejda google umí tohle, nevyberete si? Ceny v plastu desetikoruny, to raketa není...

jd
hodnocení

A kde to je ten stavebni bazar?

tahle superdiskont.cz/... je ta druha (levna teda neni bo znackova), ale tu prvni (s tim samym ale vnitrnim zavitem) tam nevidim, asi jsem slepy?

jd
hodnocení

Tak jsem to nasel u vyrobce SIROFLEX (u jineho zatim nikoliv): maro.cz/...

ma tam ty zavitove spojky (1/2"a 3/4") na čep

Neuvěřitelné, jaké věci se musejí "shánět". V pátek jsem ty spojky kupoval, kompletní 3/4 po 18Kč, čepy se závitem 3/4 po pětikačce. Jediné z Vašeho odkazu, co jsem neviděl, je ten čep dvojitý vsuvka. No, poradil jste si sám.:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]