Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co ještě teď zasít?

Od: rybicka® odpovědí: 8 změna:

Zdravím, sklidila jsem hrášek - teda nic moc a byl i červavý, což nemívám - a mám volný záhon. Co by tedˇšlo ještě zasít, není tak pozdě že? Díky za rady :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Protože se mi také uvolnil záhon, včera jsem zasela tzv. celoroční ředkvičky, jsem zvědavá, co to bude za zázrak.

hodnocení

0x

Zahrádník stříhal živý plot a když viděl ,že záhon je prázdný tak navrhl keříčkové fazole. Já původně myslel na salát,ale ten by stačil tak slimákům.

hodnocení

Salátu mám dost, ale ty fazolky bych mohla zkusit,dobrý nápad. Snad nevadí luštěniny po sobě.

hodnocení

0x

Dají se fazolky na lusky, pak zasít salát, čínské zelí, možno i kopr kvůli lístkům, i červená řepa. Ta sice do podzimu moc nevyroste, ale nebývá dřevnatá.

liska5
hodnocení

0x

Špenát, kopr, mangold, ředkvičky,... A bacha, slimáci užerou i klíčící fazole. Rozhoďte zároveń Ferramol nebo jiný přípravek na slimouše. A sbírejte je ráno a večer do kyble a zalít vařicí vodou.

hodnocení

Mangold mám hned vedle, ale taky by se ještě hodil. Špenát seju do skleníku hned brzo zjara, pak vyroste než tam dám rajčata. No uvidíme, mrknu na semínka co bude.

id
hodnocení

0x
Včera jsem koupila pytlík velkých bílých ředekví, přesný název Ředkev obrovská. V návodu je výsadba 7 a 8 měsíc, takže jdu sít.

hodnocení

0x
Nejoblíbenější červencové setí je pekingské zelí. To do podzima v pohodě dojde. Černé ředkev, ředkev vodnice mají taky v plánu výsadby červenec. Stejně tak i velké dlouhé bílé ředkve. Až na to zelí jsou to teda ředkvičky stokrát jinak ale až ochutnáš černou ředkev nebo výbornou vodnici nebudeš litovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]