Nejste přihlášen/a.
Můžete to jíst celé nebo jen to zelené. My to přidáváme i do bramborového salátu nebo různých pomazánek.
Klíčím si semínka v uzavřené skleničce. První půlden je namočím celé, pak je průběžně proplachuji a slívám 2x denně. Po několika dnech jsou celé ke konzumaci. Pak si je dám / obtisknu/ třeba na chleba nebo do pomazánky, salátu, či přizdobím přílohu...Pokud semínka pěstujete na vatě nebo v nějakém substrátu, tak holt ostříhat jako řeřichu, aby tam nebyly ty kořínky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.