Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vlastně znamená pro zahradníka F1

Od: motyl* odpovědí: 2 změna:

Když si koupím semínka s označenm v názvu F1 , co mi to říká? třeba osivo okurky F1, sazenice F1, co očekávat a co neočekávat od nich? něco jsem četla ale info dost různý a mám v tom madlajz .děkuju ochotným *srdce*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

První filiální generace vzniklá zkřížením přesně daných rodičů. Vzniknou rostliny požadovaných vlastností. V dalších generacích se projeví genetické štěpení a rostliny mají různé vlastnosti.

id
Pckop = jednoduchá parádní odpověď. Pro tazatelku - nenechávat si semínka k dalšímu množení. Nemáte žádnou záruku, že rostliny budou mít stejné vlastnosti. Vlastně nevíte co vám vyroste, jaká bude úroda atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]