tak uz si nevim rady. Klasicka rada strikni do diry pro svicku benzin tak sem to udelal chytlo to okamžitě reagoval i na akceleraci jenze na volnoběh okamžitě chcipne. Sundal sem karburator,ma jen ladeni volnobehu a smes. rozebral jsem to až na membranu, která neni nijak poskozena ani ztvrdlá. Uz fakt nevim. Co jswm vypozoroval že mo to tlakuje do nádržky. Po odsroubovani zátky si neodfoukne to mě zaráží. Vracečka funguje, sosák taky. Uz fakt nevim svíčka nova,filtr taky. karburator stoji na ali 250kc ale jestli to pomůže a budu na to cekat 2 mesice. Opraváři nejsou a nebo se podělali s jejich cenou.
Můžeš klidně uvést i značku výrobku, snad to nebude Hecht.. Máš problém s volnoběhem-nějaká ucpaná tryska v karburátoru , možná netěsnost karburátoru k válci motoru (přisává vzduch) nebo ucpaný vzduchový filtr (na zkoušku vyjmout a zkusit nastartovat). Svíčka může být nová, ale musí být buď stejná jako originál nebo přímá náhrada, jinou nedoporučuji. Nepoužívej benzín s přídavkem biosračsložky, zanáší to trysky (udělá se takový mazlavý gel přes který neprojde benzín). Určitě podle nějakého návodu nastav "šrouby" směsi i volnoběhu. Tyhle věci jsou jednoduché na kontrolu, závadu postupným zkoušením najdeš. Ještě zkus nechat povolené víčko nádrže benzínu, jestli není ucpané přisávání vzduchu do nádrže.
boby
Díky, no model je predchudce Demona nejaky John Garden 50cc. Mam to uz 4roky a zatim ok,jenze tohle začalo delat letos. Zase mi je divne, ze to chytne s benzinem pod svíčku a jinak ne. Je Fakt,ze ta mlha kdyz startuju bez svicky neni tak videt a citit. V kazdem pripade sem ten karburator objednal s Aliexpress a uvidim co to bude delat. Motor ma dobrou kompresi,misto tesneni pod hlavu sem pouzil tmel na motory černý od wurth. Tesneni sem si chtel vyrobit dortový papír namočený do oleje,ale tohle mi prislo lepší. Jiskru dava silnou takze uz jedine karbec. ...Ten sem teda rozebral a membana je ok, sitko je čisté tak co mam jeste profouknout? Karbec s ciny vyjde na 280kc a k nemu je sada těsnění membrana a sosák.
boby
asi vyřešeno novy karbec je fakt znat. Chytne hned a konecne jde ochotne do otáček. Pretesnil sem motor(hlavu,gufera, vse zkouknul a snad bude zase chodit. Takze uz mam krovinorezy 4ks(mc culoch,john garden,mtd 25ccm ted mi přibyl schepach,kterej se ladi sroubkem ktery se naziva mini Pac-Man nebo tak nejak . zlatej aliexpress
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.