Nejste přihlášen/a.
Letos mám na terase svou obvyklou mini zahrádku,ale objevily se hned na téměř všem díry, jak na květech petůnií,tak i na listech nového stromečku švestky,stojí od sebe 4 m,a koupené a zasazené jsou od různých zdrojů,mám to stříkat něčím nebo vyhodit? Rybíz stromkový,ten vůbec navykvetl letos,nějak usychá z poloviny.Co radíte nadšenkyni ?
No právěže jsem si myslela také,že to přezimovalo,protože 2 hlíny jsem použila z loňska.Vloni jsem měla zase na květinách Mák alpský píďaly,oni tuto krásnou barevnost milují,letos jsem to nevysadila z toho důvodu.Jinak hmyz bych nedokázala sbírat,to neee brr
Letos mám děravé listy na paprikách a žádnou potvoru tam nemohu načapat, že by také ten lalokonosec?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.