Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradní foliovník

Od: geraldzriver odpovědí: 5 změna:

Ahoj, moje rostlinky maji speciální požadavek - odrazové světlo...nesmí mít přímé... když si koupím tento foliovník, poskytne mi to odrazové světlo? svet-trampolin.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ne to nebude ono.uz podle názvu potřebujete odražené světlo..takže přes odrazovou folii na kterou bude mířit světlo.neco takovýho
higarden.cz/...
geraldzriver
hodnocení

to ne... spíš jde o to aby to nebylo přímé světlo... ale světlo je samozřejmě potřeba...

hodnocení

1x
Nebo jinak.. není to spíš že potřebujete rozptýlené světlo?moje juka po třech dnech na slunci začíná úplně odumírat ale doma za oknem mimo přímé slunce se jí krásně daří

liska5
hodnocení

0x

Odražené světlo znamená rostlina na světlém stanovišti, ale ne na přímém slunci. Když je rostlina někde u světlé zdi na severozápadní nebo severní straně. Tam se třeba daří fuchsiím, begoniím, doma pak fikusům a mnoha dalším. Odrazové je sklíčko na blatníku u kola. To bude nějaký kostrbatý překlad, kterých je na netu mnoho. Jaké rostlinky to máte?

geraldzriver
hodnocení

ano je to odražené... a bude fungovat to co jsem vybral? Mám specifické pralesní zvyklé na vlhkost a nepřímé světlo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]