Nejste přihlášen/a.
Čím tmavší, tím je půda lepší! Nejlepší není z pole, ale blato od potoka, od řeky. Tahle hlína vypadá jako odněkud z lesa. Nejlepší by bylo kdyby jste to trochu před zasetím promíchal. Nevadí, máte zaseto. Žádný strach tráva poroste kdekoliv.
Právě, že hlina když byla dovezena a je i jemně mokrá je hezky sypká. Rotavátorem krásně pomleta. Ale teď jak hodně pršelo na tu tenkou vrstvu, tak to udělalo takové bahno. Klasický jíl to není.
Čekal jsem, že z pole bude kvalitní hlína ne takové bahno.
Mám spíše sttrach, ať to neudělá nepropustnou krustu.
Lepší asi dát jako podklad, bude s tím více práce.
Křemičitý písek chci smíchat s osivem.
Od trávníků nečekám angličana. Aktruální trávník je dosti zaplevelený, místy jen jetel, výškově neodpovídající rekonstrukci, proto jej předělávám. Starat se o něj chci, ale jak jsem psal nechci angličana bez jedinného plevele, chci klasický, hustý, zelený trávník, který obšas pohnojím, rekultivuji, posekám možná jednou ročně postříkám selektivním herbicidem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.