Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozsadit ted libeček v zahradě

Od: motyl* odpovědí: 2 změna:

Libeček v zahradě, podaří se, zakoření odkopek libečku kořen s kouskem natě, ted v začátku června nebo kdy? jde mi aby se víc rozrostl, nebo abych měla víc těch keřů. A ještě prosím, jak stříháte libeček již vzrostlý, aby znova obrazil ještě tu sezonu? Můžu nechat jednu větev na který se chystá kvetení a semínka? obrazí zbytek keře znova? děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jak ho stříháme? Asi takhle. Ta hrana vepředu je vyvýšený záhon ale libeček je zasazený až za ním takže je ho vidět sotva půlka.
Rozsadit ted libeček v zahradě

liska5
hodnocení

0x

Trs jsem dělila na podzim. Teď mám 6 velkých libečků ve zvýšeném záhoně a velkých kontajnerech. Květ bych odstranila, ať se nevysiluje. On sice vyrazí nový...Dělit ho teď, taky přežije. Bude po rozsazení potřebovat pořádně zalít a zastínit, než se sebere. Ze semen to nemá smysl, je to docela nezmar. Zjara myslíš, že vyhynul a najednou vyrazí ze země velké listy. Ani nemá smysl jich tolik pěstovat. Do polévky doma stačí malá větvička, má to sílu! Pěstuji je pro hotel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]