Nejste přihlášen/a.
Libeček v zahradě, podaří se, zakoření odkopek libečku kořen s kouskem natě, ted v začátku června nebo kdy? jde mi aby se víc rozrostl, nebo abych měla víc těch keřů. A ještě prosím, jak stříháte libeček již vzrostlý, aby znova obrazil ještě tu sezonu? Můžu nechat jednu větev na který se chystá kvetení a semínka? obrazí zbytek keře znova? děkuju
Trs jsem dělila na podzim. Teď mám 6 velkých libečků ve zvýšeném záhoně a velkých kontajnerech. Květ bych odstranila, ať se nevysiluje. On sice vyrazí nový...Dělit ho teď, taky přežije. Bude po rozsazení potřebovat pořádně zalít a zastínit, než se sebere. Ze semen to nemá smysl, je to docela nezmar. Zjara myslíš, že vyhynul a najednou vyrazí ze země velké listy. Ani nemá smysl jich tolik pěstovat. Do polévky doma stačí malá větvička, má to sílu! Pěstuji je pro hotel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.