Nejste přihlášen/a.
Návod tam byl, já jsem ho četla, ale nejsou tam uvedené jahody. Proto se ptám, děti už počítají vteřiny, kdy je zbaští
Jste hodný, moc děkuji. Po víkendu jsem se už výrobci dovolala a dopsala. Používá se to i na jahodníky, ochranný lhůta je 7dnů (jak angrešt). Doporučili hodně omýt, že se jedná o síru, tak je výhodou. Ještě jednou děkuji.
Postřik je schválen do určitých plodin, které jsou uvedené v návodu a je zde i uvedená ochranná lhůta od ošetření do sklizně. Jestli jahody nejsou v návodu, není postřik do nich určen. Správnou odpověď může dát jedině výrobce nebo dovozce postřiku uvedený v letáku. Odvozování ochranné doby z ostatních plodin nebo podobných postřiků je pouze spekulace. Příště nejdřív čtěte návod a pak přemýšlejte a nakonec stříkejte.
Vy stříkáte jahody, čím nemáte a pak s tím chcete krmit děti. Zavolat výrobci je zřejmě problém. A já jsem prý arogantní. Omlouvám se za odpověď.
Člověk jde sklíčeně pro radu a dostane akorát aroganci. Děkuji za komentář, mějte pěkný den a doufám, že Vám to pohladilo ego.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.