Ahoj, koupil jsem si elektrocentralu v kamennym obchode, stala 13 000 a ja si ji odvezl domu, normalne nova se zarukou. Naplnil kapaliny a spustil, aktualne ji vlastnim 7 dni a ma nabehano 6h, byla spustena 3x po 2 hodinach kvuli cerpadlu na bazen. V navodu i papiru od vyrpbce i v CZ je napsano ze centrala se nesmi preklapet na bok, jinak zanika zaruka, tudiz na reklamaci jsem nucen ji Odvest osobne ...Praskl tam plastovy kryt u tesneni a udelala se dirka a chčije tam benzin ...je to za krytem ktery se musi sundavat kvuli vymene oleje...je to jasna vada z vyroby. Moje otazka zni: Mam to tam 135km ...mam narok po tydnu na vymenu za novy kus? Nechal jsem si dovest 12m3 vody do bazenu a ted mi to stoji a nemuzu tu filtraci ktera cisti 6m3 za hodinu pustit jelikoz centrala byla koupena na to ..nemam tam elektriku. Jak by jste se zachovaly na mem miste?Dekuji mnohokrat
Napisal mail / zavolal predajcovi, aku formu reklamacie navrhuje. Niektore veci chodi servisovat technik vyslany autorizovanym dovozcom danej znacky v ramci celeho statu.
Obecně na nový kus právo nemáte, pokud to prodejce nemá v obchodních podmínkách. Má měsíc na vyřízení reklamace. To už se vám ta voda pěkně zazelená. Problém vidím i v tom, že elektrocentrála za 13 000 asi nebude dělaná na dlouhodobý provoz, jaký se očekává u filtrace, pokud to tedy není jen dočasné řešení na pár dní. Mimochodem, koupil jsem nedávno také elektrocentrálu do zálohy za 13 000, a je to prostě dodělej doma, polovička šroubů nebyla dotažená a chvěním se uvolňovala. Kdybych to tak nechal a celé nepodotahoval, do pár hodin by se to rozpadlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.