Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostliny

Od: denny276® odpovědí: 5 změna:
Prosím o Vaše názory na jména rostlin. Já svuj názor mám, ale bylo mi sděleno že je mylný *smich* Děkuji moc *slunce* na prvních dvou fotkách je stejná rostlina, na poslední fotce je rostlina druhá.
Co je to za rostliny
Co je to za rostliny #2
Co je to za rostliny #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bekycek*
hodnocení

2x

První dvě ibišek syrský třetí nevím

hodnocení

0x
Čistě podle listů to vypadá jako zimolez maackuv.ale když sem to viděl poprvé napad mě můj mladej šeřík co mám na terase ale ten to asi nebude.jen je to hodně podobný.spíš ten zimolez.

Nejspíše to ten zimolez bude.

hodnocení

Zimolez to není, zřejmě to nemám dobře vyfocené,že to k tomu svádí. To druhé - mívala jsem malou mladou magnolii,která měla takovéhle listy... Ale mnou nalezené magnolie na netu mají listy klasické,jako všechny magnolie v parku a okolí.

Také první dva typuji na ibišek, třetí neznám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]