Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak casto zalevat tuje

Od: tujinek odpovědí: 4 změna:
Dobry den,mam cc 1 mesic tuje,me prijde,ze dole jsou trosku hnede a nektere vetvicky uschle a zlomene...jak casto zalevat prosim?a kolik zhrub?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Když tůje hnědly, vždy pomohlo rozpustit v konvi trochu hořké soli a tůje tím zalít.

hodnocení

1x
Dobry vecer.Mam nasadene tiez tuje a to uz par roku.Jeden od nas velky odbornik nie len na okrasne ale aj ovocne stromi mi poradil aby som ich polieval len raz za tyzden a dal ku kazdej tuji alebo stromku 10 litrou vodi.Robim to tak uz roki a tuje a aj stromki mam krasne.

liska5
hodnocení

1x

Podle počasí, půdy a terénu, kde jsou zasazeny. Nejlíp je do půdy hrábnout, rýpnout. Když je sucho a půda propustná, tak zpočátku i několikrát týdně. Znám ale zahrady, kde je půda solidní, i vodu dostávaly a přesto jich pár uschlo. Možná už ta sazenice nebyla dobrá ještě před zasazením, nebo je v té řadě v určitém místě nějaká zóna. Zažila jsem tohle u habrů. Pak se zjistilo, že na místo, kde hynuly, byla dříve vyvážena struska a v půdě bylo asi moc síry..

jabraka*
hodnocení

1x

Na zahrádkářské kolonii má mnoho lidí celé ploty z thují.Neznám nikoho,kdo by je zaléval.Jí mám thuji jen jednu u chatky,je to místo vcelku suchá,borovice -kleč.mi tu uschla,ale thuji se daří nad všechny pochybnostii-

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]