Nejste přihlášen/a.
Někdy v polovině dubna jsem vysel pár semínek afrikánů. Celkem rychle vyklíčily a zdálo se, že budou v pořádku. Světla měly dostatek, tepla a vody také. Přesto z nich vyrostlo tohle. V čem je problém?
Nejsou zase tak špatné. Jestli byly sazeničky doma v teple, tak trochu vyčouhly. Všechny sazeničky mám brzo zjara na okně v místnosti, kde vůbec netopíme. Tyhle se vám srovnají, až se ještě trochu rozkošatí.
Jestli dobře počítám, tak máte v květináčku sedm rostlin, které si navzájem konkurují a tím se vytahují nahoru. Jedna rostlina v květníku by vypadala jinak.Výsevem vlastních semen nezajistíte shodnou podobnost letošních rostlin s loňskými. Genetika je věda.
Jo, to bych pochopil. Jenže tak vypadají i ty, které vyklíčily v květináčku samostatně. Mám jich celkem cca 20 a všechny jsou na tom stejně (některé ještě hůř).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.