Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na sekacku

Od: fik odpovědí: 4 změna:
Ma nekdo tip na dobrou, kvalitni, odzkousenou elektrickou sekacku do 4000 Kč? Mam cca 400 m2. Rozumny vykon a kos alespon 45l. Diky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tttt
hodnocení

2x
Doporučil bych, ale moje sekačka že kterou jsem spokojen už není v nabídce.
Dolmar em 41
1600w, kovové šasi.
asd1

Není v nabídce v ČR.. Mmch. ta Makita ELM 4120 je stejná sekačka jen v modrý barvě ;)

re4zon
hodnocení

0x
Makita ELM4120. Mam tu samou v mensi verzi a funguje fakt dobre, lehka, skladna, kvalitni materialy.

hodnocení

0x

mám starší verzi sekacky.heureka.cz/...

těch 5 l koše asi moc nepoznáte na danou rozlohu sečení. Motor 1600 W je vynikající. Jediné, co mne štve, je plastová hlava šroubu na držení nože. Koupil jsem jako jetou na bazoši, přibrousil nůž a vyfoukal - za 1500,- s tím jezdím 10x do roka na cca. 800m - původní fieldmann skončil v rohu a čeká na šrotiště...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]