Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, co s mravencema venku. Jsou černý a docela veliký, lezou i v záhonu a docela mě rozčilují - jestli něčemu škodí, to nevím.. lezou nám i na lehátka atd. a i koušou
. Máme je na trávě na jedné ploše ( asi 10m) a z toho lezou na ten záhon, jinde nejsou nebo jen NORMÁLNĚ... vadí mi hlavně proto, že jsou zrovna na jediném místě, vhodném na slunění a bazének, jinak bych to asi neřešila.. děkuji za radu!
Zkuste použít Bioformatox - výrobce píše: Spolehlivě a bleskově ničí mravence biologicky šetrným způsobem.
agro-bio.cz/...
Na mravence je luxusní Liquid gel Fortox - je to gel v tubě jako zubní pasta, stačí pár kapiček, mravenci si ho sami najdou, a je radost sledovat, jak jim chutná do 30 minut má být po nich.. koupil jsem to na pasti.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.