Nejste přihlášen/a.
Vytrhávala jsem něco kopřiv, a blejsknul mi nápad zkusit, že se z toho dělá nějaká kopřivová jícha..., tak jsem nakrájela dala do kýblu, zalila vodou, denně míchnu dvakrát když jdu okolo. Pracuje to...změnilo vzhled, lehce jdou bublinky. Nemám to přiklopené víkem , vadí to? Píše se někde používat ředěné jako hnojivo, odpuzovač mšic, můr, všech hmyzových žroutů rostlin, a snad i proti plísni brambor? rajčat? Píše se spousta info, ale zajímaj mě fakt zkušenosti komu to jak maká děkuji
děkuju, samozřejmě jsem koukla do starých témat s kopř jíchou, ale nenašla jsem tam co potřebuju... a to jsou zkušenosti časem, komu se osvědčilo a na co. A už vím, proč někde píšou že to má bejt přiklopený. Strašlivě to smrdí ...časem. Já už mám ty kýble s tim tady tři...pro jistotu...kdyby to fungovalo, at mám připtraveno , a promíchávám už jenom pozdě večer, kuli smradu.
kdo chce poznat pořádnej smrad, at si udělá jíchu. No a zraje třetí kýblík, letos s tim končim. To nemůžu tady páchnout a kazit léto kolemjdoucím . Na jedný tý dávce už zralý ač míchám , se udělala bílá vrstvička takový tý jakoby plísně ,když fermentujete zelí. Tak nevím snad to nebude na závadu. Je to teda matroš, smrad se drží i na pohnojený půdě docela dlouho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.