Nejste přihlášen/a.
Dneska při vytahování sekačky jsem si nevšimla, že páčka od pojezdu je vypadla z jedné strany g konstrukcí a jak jsem chtěla nastartovat, držela jsem ji tam. Všimla jsem si až později ...
Od té doby nejde sekat, když je poloha boční páky na pojezd na , run ,. Za chvíli sekačka zdechne. Když sekám celou zahradu na polohu páky , start , tak to jde, ač teda mi přijde, že se sekačka trápí.
Svíčka je měněna, ta původní byla docela černá, filtr je v poradnu. Nic z toho nepomohlo, problém stále stejný ... Jakmile dám páku na ,run , tím pádem chci jet jakoby rychleji, tak motor za chvilku začne dusit a zhasne
2x
Černá svíčka svědčí o příliš bohaté směsi, případně o pronikání oleje do válce. Bohatá směs může být způsobena málo průchodnou filtrační vložkou, případně seřízením a nastavením bohatosti směsi. Olej se může dostat do válce případně i nakloněním sekačky extrémně dopředu, na přední stranu, třeba při čistění nožů ze spodu. Na což výrobci upozorňují a nemá se to provádět. Vždy pouze mírný záklon do zadu. Rychlejší pojezd je regulován otáčkami motoru a tedy vlastně přidáváním směsi. Proto při nastavení na start jede, ale při přidání na run se začne dusit.
Sekačka prakticky stojí na rovině, když potřebuji vyjet že zahradního domku, trochu ji musím naklonit k sobě, při najíždění zpět to samé.
Benzín tam zůstal z minulého sekání, tj týden. Olej to samé.
Dobry den, prosim vyregulovat-nastavit lanko pojezdu (sroub).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.