Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám to dál pěstovat či vyhodit?

Od: tazatelka odpovědí: 6 změna:
Ahoj...jen tak pro zábavu...jsem si zasadila jabloň Golden delicius
Jenže mě uvadnul..vršek..nechala jsem na slunci na okně..tak jsem ustřihla..tak nevím zda to má cenu ještě nechávat :)

Mám to dál pěstovat či vyhodit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Já bych ji píchla někam do přírody a chodila se dívat, jak si vede. Nemá podnož, tak z toho pořádná jabloň nebude, ale žít si může. Na zahradě by překážela a v květináči to nemá smysl.

tazatelka
18.05.22 12:07
hodnocení

Mám to dál pěstovat či vyhodit? #2
tazatelka
hodnocení

Děkuji no..to jen že jsem měla semínka.
liska5

Taky mne baví to klíčení. jen co pak s tím?*nevi* Já už toho vynesla z baráku víc, co dál nešlo pěstovat. Z avokáda mám jen schovaný vylisovaný list. Měří 30x20 cm! Odvezli jsme ho do velkého vestibulu.

Na balkoně jsem měla muchovníky ze semenáčků. Plodily, ale už se nedalo projít pověsit prádlo. Navíc muchovníky objevili kosi a při tom zobání ještě stihli parádně rozhrabat truhlíky.

jabraka*
hodnocení

0x

I jabloň ze semene může být ušlechtilá,nemusí zplanět.Ale její plodnost bude až za 6 - 7 let.Po roce už by se dala naroubovat,pokud si člověk chce hrát,na jednu jabloň jsem narouboval i tři druhy .

JB

tt
hodnocení

0x

mozna to bylo ustrizene drive, nez se stacily vzpamatovat.

poroste to, vedle listu vyhodi vyhon.

taky mam pripraveno, ale na semenacky chci naroubovat prodavane odrudy.

Mám to dál pěstovat či vyhodit? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]