Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena za biobrambory

Od: pavel22 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nejspíše ne úplně vhodná otázka do této skupiny, ale přesto zkusím. Máte někdo představu za jakou průměrnou cenu se v posledních letech (nejlépe v minulém roce) prodávaly ekologicky vypěstované konzumní brambory (cena za tunu, či metrák)? Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když čtu takovou inteligentní odpověď, tak chápu, proč si z nás Moraváků dělají Pražáci srandu. A na Hané jsou jablka brambory? To jsou mi věci...

007cz
Né jablka, ale jabka.
lkjhg
Máme tre druhy jablek zemsky, rajsky a stromovy. Ale pravda, zemskym řikáme pověčenou zemáky.
rodic
Moje babička rikala bramborům jabka, jablkům štěpová jabka. Bydlela na Blanensku.

hanakzhane
hodnocení

0x

U malých zemědělců, co to špéchajou je proti americkému brouku je cena za jabka tak cca 10kč/kilo.

hanakzhane

*špéchajou je proti* chtěl jsem napsat *špéchajou jenom proti*. Špléchat se musi, jinak to cely bouk zlikviduje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]