Nejste přihlášen/a.
Sazeničky salátu, květáku, kapusty, kedlubnů. Letos zatím díky suchu nejdou ti hnusní slimáci, proto si myslím, že by to pěkně rostlo. Hlavně dostatečně zalévat. Případně pórek, pokud koupíte malé rostlinky k výsadbě.
Nevím, jak jste sázela mrkve, ředkvičky ..Spíš asi zasela, ne? Já bych nasela ještě kopr do omáčky a kadeřavou petrželku. Ta se hodí vždycky. Také mám připravenou majoránku k výsadbě, už mi pěkně vzchází.
Můžete zasadit papriky. Mně ale příliš nejdou, plody jsou drobné a pokroucené, takové umrňané.
A nebyla by od věci jedna rostlina patizonu. Mám ho osmažený velmi ráda a je nás takových určitě víc. Jaga.
papriky , celer, libeček, majoránku, česnek, jahody, maliny, ostružiny, kivi, borůvky...melouny
Tak něco pro odlehčení Vašeho problému, případně pro inspiraci.
V pondělí jsem se opět na léto přestěhoval na chalupu a zjistil jsem, že sousedka odnaproti /pěkná, trochu, větrem a časem ošlehaná čtyřicítka/ měla podobný problém, co ještě zasadit do předzahrádky. Vyřešila to překrásně. Zasadila tam krásného cca 70 cm vysokého trpaslíka a kousek dál cca 0,5 m vysokou sovu, na plotě pak visí zavěšená další menší sova. Oběma sovám v noci svítí silným, až oslňujícím modrobílým světlem oči, Ještě musím prozkoumat, jestli sovy mají zabudovaný "solár", nebo k nim je natažený kabel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.