Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co zasadit na zahrádku

Od: melina odpovědí: 6 změna:
Dobry den, mam jeste volny jeden zahon. Mam uz zasazene mrkve, redkvicky, fazole, rajcata, dyne. Co jeste by se dalo zasadit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Sazeničky salátu, květáku, kapusty, kedlubnů. Letos zatím díky suchu nejdou ti hnusní slimáci, proto si myslím, že by to pěkně rostlo. Hlavně dostatečně zalévat. Případně pórek, pokud koupíte malé rostlinky k výsadbě.

Nevím, jak jste sázela mrkve, ředkvičky *ee*..Spíš asi zasela, ne? Já bych nasela ještě kopr do omáčky a kadeřavou petrželku. Ta se hodí vždycky. Také mám připravenou majoránku k výsadbě, už mi pěkně vzchází.

Můžete zasadit papriky. Mně ale příliš nejdou, plody jsou drobné a pokroucené, takové umrňané.

A nebyla by od věci jedna rostlina patizonu. Mám ho osmažený velmi ráda a je nás takových určitě víc. Jaga.

hodnocení

2x

Brambory, ale pozor, ne k rajčatům a taky , magold-odrůda špenátu, velké listy jednoduchá sklizeň a oboje nepotřebuje slunce.

111®
hodnocení

1x

papriky , celer, libeček, majoránku, česnek, jahody, maliny, ostružiny, kivi, borůvky...melouny

hodnocení

1x

Levanduli, Tymián, Bazalku, Oregano, Majoránku.

liska5
hodnocení

0x

Pórek. Už jsou sazeničky, pokud nemáte z vlastního výsevu.

hodnocení

0x

Tak něco pro odlehčení Vašeho problému, případně pro inspiraci.

V pondělí jsem se opět na léto přestěhoval na chalupu a zjistil jsem, že sousedka odnaproti /pěkná, trochu, větrem a časem ošlehaná čtyřicítka/ měla podobný problém, co ještě zasadit do předzahrádky. Vyřešila to překrásně. Zasadila tam krásného cca 70 cm vysokého trpaslíka a kousek dál cca 0,5 m vysokou sovu, na plotě pak visí zavěšená další menší sova. Oběma sovám v noci svítí silným, až oslňujícím modrobílým světlem oči, Ještě musím prozkoumat, jestli sovy mají zabudovaný "solár", nebo k nim je natažený kabel. *smich* *smich* *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]