Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Já bych to zasypala namíchaným rašelinným substrátem => vytvořila rašeliniště a osázela masožravými rostlinami. Většina jich je schopná u nás přezimovat (hlavně druhy špirlic) a atraktivně kvést. Máte-li rádi něco jiného, než mají všichni, založte si sbírku masožravek; místo v květináčích za oknem, v jejich přirozeném prostředí, kde se jim bude prvotřídně dařit. Rozměr vašeho jezírka je tak akorát. Ida
Schválně mrkněte na nějakou inspiraci: google.com/...
Já bych jen udělala poklop, abych měla čím v létě zalévat. Přikryté komáři neobsadí.
A nebo osadit nějakou bahenní rostlinou, co má kořeny pod vodou. Takový ten iris třeba..
Nebo bych si tam přinesla žabičky, přidala šutry, aby mohly lépe vylézat. Pak Vám budou sbírat hmyz a slimáky. I ty komáří larvy.
Jak moc je to na slunku? Nebo stále ve stínu?
Jak moc je to na slunku? Nebo stále ve stínu?
Uvedená vrbice - kyprej má raději slunce a kořeny ve vlhku.
Uvedená vrbice - kyprej má raději slunce a kořeny ve vlhku.
U nás v potoce na takovém bažinatém ostrůvku roste a kvete sytě růžová vrbice- Kyprej. Je přes metr vysoká, košatá odolná.Nepotřebuje žádnou péči, maximálně, staré prýty ustřihnout. Za několik let by vyplnila rámeček. Kvete od jara až do podzimu. Přinesla jsem si kus balu na vlhké místo na zahradu a jede a zdobí dál..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.