Zdravím, Po zimě mi nejde nastartovat rok starý křovinořez od f. Kraft. Nalil jsem nový benzín a nic. Když dám trochu benzínu pod svíčku chytne okamžitě než se spálí vstřiknuty benzín. Děkuji za rady.
Pokud nejste technický typ, pak raději servis. Případně někoho, kdo se vyzná...v karburátoru. Budou problémy se zalepenou membránou a tryskami.. Zůstalo tam loni trochu benzínu...podle toho, co píšete. A typ?
oldrich
Benzín zůstal. Značka Kraft&Dele KD 5042
oldrich
Karburátor jsem měl rozdělaný nevypadalo že by byl zanesený.vse jsem vypláchnul v benzínu. Ale pořád nejde nastartovat
Membránový karburátor začal správně fungovat až po vyčištění v ultrazvukové čističce, moje zkušenost... motorová pila Husqvarna...po rozebrání karburátoru taky na první pohled vypadalo vše OK
Právě z toho starého benzínu se po dlouhodobém odstavení vyloučí ty biosračky které vše zalepí, ucpou a pak to nechce chytnout. Musí se to rozebrat, vypucovat dočista a sestavit zpět. Před dlouhodobým odstavením úplně vylít benzín, ať tam nezůstane nic, a projet to na nějakou Vervu bez biosraček.
Zkusil bych stříknout párkrát do sání benzin a nastatovat zdali se karburátor neprotáhne. Ještě je možnost čisticí přísady do benzínu, ta může pomoct ale také nikoliv. Poslední možnost rozebrání, vyčištění v UZ čističce a pečlivě složit zpět. Horší variantou by byla netěsná kliková skříň- tj gufera na klice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.