Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po zimě nenastartuji křovinořez

Od: oldrich odpovědí: 8 změna:
Zdravím,
Po zimě mi nejde nastartovat rok starý křovinořez od f. Kraft.
Nalil jsem nový benzín a nic. Když dám trochu benzínu pod svíčku chytne okamžitě než se spálí vstřiknuty benzín.
Děkuji za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud nejste technický typ, pak raději servis. Případně někoho, kdo se vyzná...v karburátoru. Budou problémy se zalepenou membránou a tryskami.. Zůstalo tam loni trochu benzínu...podle toho, co píšete. A typ?
oldrich
hodnocení

Benzín zůstal.
Značka Kraft&Dele KD 5042
oldrich
hodnocení

Karburátor jsem měl rozdělaný nevypadalo že by byl zanesený.vse jsem vypláchnul v benzínu.
Ale pořád nejde nastartovat
Membránový karburátor začal správně fungovat až po vyčištění v ultrazvukové čističce, moje zkušenost... motorová pila Husqvarna...po rozebrání karburátoru taky na první pohled vypadalo vše OK
oldrich
hodnocení

Zkusím sehnat čističku a membránu tam vložit co
Celý karburátor, rozebráný na díly...do čističky

ja1
hodnocení

0x

Právě z toho starého benzínu se po dlouhodobém odstavení vyloučí ty biosračky*blee* které vše zalepí, ucpou a pak to nechce chytnout. Musí se to rozebrat, vypucovat dočista a sestavit zpět. Před dlouhodobým odstavením úplně vylít benzín, ať tam nezůstane nic, a projet to na nějakou Vervu bez biosraček.

hodnocení

0x

Zkusil bych stříknout párkrát do sání benzin a nastatovat zdali se karburátor neprotáhne. Ještě je možnost čisticí přísady do benzínu, ta může pomoct ale také nikoliv. Poslední možnost rozebrání, vyčištění v UZ čističce a pečlivě složit zpět. Horší variantou by byla netěsná kliková skříň- tj gufera na klice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]