Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se sekačkou

Od: bekycek* odpovědí: 6 změna:

Ahoj všichni, prosím o radu. Včera jsem sekala trávník a podařilo se mi toto. Máme benzínovou sekačku Vega s pojezdem. sekání v pohodě, ale pak jsem sekala okolo velké tůje a zachytila jsem o ní levou stranou lanka pojezdu.Háček, kterým je lanko připojeno na takovém otvoru na kostře sekačky odpadl, teď pojezd kvůli tomu nefunguje. Zkoušela jsem lanko k háčku přilepit dvousložkovým lepidlem Lepox, ale to nedrží protože ploška je moc malá.Než se obrátíme na servis, napadlo mě jestli někdo máte třeba zkušenost jak to vyřešit. Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jeden obrázek za tisíc slov. Dejte fotku, lepidlo nestačí, háček by bylo možné navařit, nebo natrvdo připájet, ale mohlo by to jít i nahradit něčím, co bude fungovat jako spona, či se přišroubuje. Ovšem k tomu je potřeba nějaký šilula, a ten si nejsem justý, jestli u vás doma je.

asd1
hodnocení

2x

Obecně drátování, nýtování, šroubování, bastlení z drátu a plechu. Lepení moc nefunguje a pokud ano tak jde o kvalitní obvykle dražší lepidla..

Foto by napovědělo.

makk

Přesně tak, vázací drát 0,8mm udrží vše. Lepit nemá smysl, jsou tam síly, které lepidlo nemá šanci udržet.

makk

Příklad opravy přichycovacího háčku bočního výhozu. Plastový upadl při třetím použití, takhle to slouží čtvrtý rok.

Problém se sekačkou

michalverner
hodnocení

2x
Elektrikářská "čokoláda" navlečená a dotažená na lanku by mohla pomoci.
bekycek*
hodnocení

Dobrý večer, moc děkuji za vaši radu, postupovali jsme přesně jak jste napsal a sekačka už funguje. Děkuji i ostatním diskutujícím, kteří se mi snažili pomoci. Poradna je fajn.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]