Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakoření větvička břečťanu?

Od: tm odpovědí: 6 změna:
Zakoření větvička utrhnutého břečťanu,
pokud ji dám do vody? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Zakoření. Břečťan se snadněji zakořeňuje, jak vykořeňuje. ;)

jiofa
hodnocení

5x

Zakoření. Pokud objevíte břečťan kdekoliv, máte rychlejší a okamžtě zakořeněné (hřížené) výhony již hotové. Stačí vydloubnout, upravit a zasadit.

Zakoření větvička břečťanu?

hodnocení

4x

Zakoření bez problémů, brzo se objeví kořínky.

hodnocení

4x

Nevím, jak ve vodě, ale moje zkušenost s břečťanem je taková, že kde se jeho výhon dotkne země, tam velice rychle zakoření. Hlavně tam, kde to není žádoucí.

liska5
hodnocení

1x

Ve vázičce s vodou dovede žít roky. Mám tak několik větviček v kuchyni na poličce. Z toho co máte, lze část zasadit a část do vody. Ve vodě pustí kořínky. Lístečky ze stonku, co bude pod vodou, odstraňte, ať se voda nekazí. Já bych ho raději někam zasadila, kde později nebude vadit.

hodnocení

0x
Včera jsem upravoval kamenný taras u skalky, kromě jiného porostlý břečťanem.
Stačilo silně potáhnout za delší výhonky a vytrhnout je i s kořínky ze země.
Rychlé, jisté, bez čekání na kořínky.
Zakoření větvička břečťanu? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]